23 oct 2011

Berga: 30ª Trobada Nacional de Trabucaires de Catalunya (12 i 13 de maig de 2012)

Apunta't: click AQUÍ.

La colla de Trabucaires de Berga i de Castellar del Riu tindrà l'honor d'organitzar a la seva ciutat la propera trobada nacional de trabucaires de Catalunya.

En aquests moments hem fixat les dades i ja comencem amb els preparatius per a tal d'organitzar la festa en les millors condicions possibles. Les activitats començaran el dissabte 12 de maig i finalitzaran el diumenge 13, i inclouran galejades nocturnes i actes culturals el primer dia i passa-carrers i un gran dinar de germanor el darrer.

Tenim a més un munt d'idees que amb la col·laboració de l'ajuntament i altres entitats podrien ampliar la trobada amb actes i iniciatives variades que començarien un parell de setmanes abans de la trobada propiament dita. Anirem informant de tot plegat des d'aquest blog i també des del Facebook i el Twitter. Ara per ara només son projectes que poden anar variant segons les possibilitats del moment i de l'ajut que ens dispensi l'administració local i nacional.

Només ens resta dir-vos que us esperem a tots a Berga en menys de 7 mesos. A nosaltres mentrestant ens toca   organitzar una trobada de trabucaires que estigui a l'alçada de les que s'han anat fent i que deixi en bon lloc a la capital de foc de Catalunya. No serà fàcil, però no serà per les ganes, la il·lusió i la "feina" que hi posem.


No hay comentarios:

Publicar un comentario