9 may 2012

Programa de la XXX Trobada Nacional de Trabucaires de Catalunya

.
  • Dissabte 12
16:30 - Recepció i trobada de colles al Pavelló Suècia.
17:00 – Ruta guiada carlina a la Serra de Noet. Duta a càrrec per l'estudiós del carlisme Toni Gol. La duració aproximada serà d'unes dues hores (cal portar calçat còmode). Qui tingui dificultats per caminar, pot anar en cotxe fins a Sant Bartomeu.
19:00 – Al Pavelló de Suècia. Explicació de la història del carlisme a Berga. Visita a l’exposició sobre el món trabucaire, de la Coordinadora de Trabucaires de Catalunya.
21:30 – Galejada nocturna al castell de Sant Ferran. Un cop acabada la galejada es farà un sopar de germanor a l’ Ateneu de Berga (Plaça Sant Pere). Menú a preu popular( 15 €).

  • Diumenge 13
9:00 - Recepció de colles a la plaça Cim d’Estela (davant de l'hotel Ciutat de Berga). Cal anar vestits de trabucaire.
9:30 - Concentració de colles a la Plaça Viladomat.
10:00 - Esmorzar trabucaire amb el patrocini del Gremi de Cansaladers de Berga. Comptarem amb un cuiner professional, el Jordi Gómez (Cal Blasi).
11:00 – Ajuntament. L'alcalde de la ciutat conjuntament amb les autoritats presents faran una recepció oficial als representats de la Coordinadora de Trabucaires de Catalunya i els Caps de Colla. Mentre dura la recepció, es preveuen actes d'animació al carrer pels diferents membres de les colles. Els actes estaran a càrrec de diferents entitats de la ciutat.
12:00 - Inici del cercavila. Aquest sortirà de cinc indrets diferents de la ciutat. Pel trasllat als punts més allunyats es comptarà amb transport en autocar. La cercavila acabarà a la plaça Rasa del Molins, punt de concentració de totes les colles, i on es durà a terme el bateig de la Colla de Trabucaires de Federins de Terrassa i la galejada final, amb l'acte de proclamació de la colla organitzadora de la propera Trobada Nacional de Trabucaires l'any 2013.
14:30 – Els actes de la Trobada es clouran amb un dinar al Pavelló Municipal, on es farà el lliurament de records i fi de festa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario