22 sept 2010

Fotos: Bateig dels Trabucaires de Castellar del Riu

Font: http://catalans.blogspot.com

Més sobre la nostra colla. Click AQUí

Com ja us informava en un parell d'apunts previs a aquest, la colla de trabucaires de Castellar del Riu ens varem batejar ahir dia 12 de Setembre, entrant a formar part oficialment de la gran família trabucaire de Catalunya.

Va ser una festa molt vistosa i divertida que va contar amb l'assistència de la Coordinadora de Trabucaires de Catalunya, els Federins de Terrassa, els Miquelets de Badalona, els Trabucaires de Solsona, els Trabucaires de Súria i finalment la colla de Trabucaires de Manresa que son els nostres padrins oficials.

Qui es pensi que això de ser trabucaire és cosa de quatre eixelebrats que només busquen fotre l'animal foten trets a l'aire s'equivoca de mig a mig.Totes les colles del país mantenen viu el record d'una època i d'unes circumstàncies pròpies del seu poble o ciutat, els trabucs son rèpliques el màxim de reals possibles, així com els uniformes, noms de les colles, etc. A més d'això, la missió dels trabucaires és la de galejar les festes, obrir comitives, etc.

Us penjo a continuació un recull de les fotos que s'han anat penjant pel Facebook (feu click a les imatges). Espero que us agradin... i ja posats us recordo que busquem més patrocinadors, interessats contactar http://facebook.com/trabucaires


Àlbum 1: El meu bateig
















Àlbum 2: Bateig
















Collage (Gentilesa de la colla dels Federins)

No hay comentarios:

Publicar un comentario